martes, 5 de junio de 2012

Concert de Primavera i alhora fí d'una era


El concert de primavera ja ha passat senyors, tant de temps preparant-lo, tans mals de caps amb les partitures ja està, que rapid pasen les coses quan les esperem amb candeletes i que llargues és fan les esperes...

El passat dijous 31 de maig vam fer el concert de primavera i la veritat es que va ser un verdader éxit i en le qual vam disfrutar molt i no vam cometre molts errors, algún sempre se'n fa.

I la veritat senyors és que després d'aquest concert ens sentim tristos i orgullosos alhora. Orgullosos està clar que és per la feina ben feta i per l'agraïment que expressem a la nostra professora i per ensenyar-nos tantes coses. La part trista del final d'aquest concert és que produeix el fi d'una època, per que senyors estem a 4rt d'ESO i això s'acaba, per mala sort nostra a 1er de Bat ja no és podrà fer música el que significa que ja no podrem tornar a trepitjar junts i amb baquetes a la mà el escenari del castell. Tot i així tots estem orgullosos per la feina feta en el concert i sobretot contents pel treball que hem fet durant aquests anys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario